23 Nisan Gürsu Mahallesi'nde coşkuyla kutlandı

23 Nisan Gürsu Mahallesi'nde coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Konyaaltı Gürsu Mahalle Muhtarlığı'nda Muhtar Özlem Saday ev sahipliğinde, ilkokul öğrencileriyle birlikte coşkuyla kutlandı. Bu özel günde 6 Şubat depreminde kaybedilen çocuklar da unutulmadı.

MEDYA EGE - Tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Gürsu Mahallesi Muhtarı Özlem Saday, geleneksel hale getirdiği kutlamada çocukları muhtarlık binasında ağırladı. Bu özel günde 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren çocuklar da unutulmadı.

Saday, mahalle okulu olan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu üçüncü sınıfı öğrencilerinden oluşan bir sınıfı muhtarlığa kabul edip çocuklarla birlikte 23 Nisan’ı kutladı. Kendisi de bir depremzede olan Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Saday, bu sene de 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde 3/B sınıfını konuk etti. Müzikler ve 23 Nisan marşları eşliğinde muhtarlık bahçesinde coşkuyla kutlanan bayramda depremde hayatını kaybeden çocuklar da unutulmadı. Muhtar Saday ve misafir çocuklar, büyük felakette kaybedilen yüzlerce çocuk adına bileklerine siyah kurdeleler takarak depremde kaybedilen çocukları andı. Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Saday, koltuğunu Emine Naz isimli öğrenciye teslim ederek tören gerçekleştirildi.

Tören sonrasında çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Saday 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesileyle güzel hatıralara imzasını attı.

Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi Muhtarı Özlem Saday, 20 yıldır Antalya’da yaşıyor. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremde 11 ilde yaşanan büyük felaketin izlerini hala hissediyor.

img-20240424-wa0008.jpg

img-20240424-wa0006.jpg

img-20240424-wa0007.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.