Başkan Adayı Bucaklıoğlu: Güzelbahçe'mize modern bir marina kazandırmak için kararlıyız!

Başkan Adayı Bucaklıoğlu: Güzelbahçe'mize modern bir marina kazandırmak için kararlıyız!

Marina projesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Cumhur ittifakı Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Gümüş Saime Bucaklıoğlu, "Güzelbahçe'mize modern bir marina kazandırmak için kararlıyız!" dedi.

AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Gümüş Saime Bucaklıoğlu; "Sahil alanlarını daha da geliştirmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak amacıyla büyük çaplı bir peyzaj düzenleme projesini başlatacağız. Bu proje kapsamında sahil şeridi genişletilerek yürüyüş ve bisiklet yolları yapılacak, deniz seyir iskeleleri oluşturulacak ve modern oturma grupları yerleştirilecektir" dedi.

unnamed-001.jpg

SAHİL VE PEYZAJ DÜZENLEME PROJESİ

Bucaklıoğlu açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Sahil peyzaj düzenleme projesi, Güzelbahçe'nin doğal güzelliklerini koruyarak yaşam alanlarını daha işlevsel hale getirecek. Yapılacak olan yürüyüş ve bisiklet yolları, hem spor yapmak isteyenler için ideal bir ortam sunacak hem de halkın deniz manzarasının tadını çıkarabileceği güzel bir alan oluşturacaktır. Deniz seyir iskeleleri ise, ziyaretçilere denizle iç içe vakit geçirme fırsatı sunacak. Burada hem denizi izleyip, dinlenebilecek hem de balık tutma gibi aktiviteler yapabilecekler. Modern oturma grupları ise, sahilin estetik görünümünü tamamlayacak ve ziyaretçilere rahat bir dinlenme alanı sağlayacaktır.

AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkanı Adayı Bucaklıoğlu projenin halkın yaşam kalitesini artıracağına inandığını belirterek, "Bu peyzaj düzenleme projemizle hem doğayı koruyacak hem de halkımızın daha sağlıklı ve keyifli vakit geçirmesini sağlayacağız. Güzelbahçe'nin sahilinde yapılacak bu yeniliklerle, bölgeye olan ilgi ve değer daha da artacak."

unnamed-3-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.