Başkan Denizli: Atatürk’ün izinde çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Denizli: Atatürk’ün izinde çalışmaya devam edeceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar’ını makamında ağırladı. Başkan Denizli, “Atatürk’ün izinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, tebrik ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar’ını makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Denizli, “CHP Çeşme İlçe Başkanımız Sayın Sait Kavasoğullar’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Aydınlık bir Türkiye için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1-003.jpeg

23 Nisan kutlamaları ve Çocuk Şenliği’ne ilişkin paylaşımlarda bulunan Başkan Denizli, “Çeşmeli çocuklarımız için düzenlediğimiz Çocuk Şenliği'nde hep birlikte harika saatler geçirdik. Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme, gözlerindeki ışık için 104 yıldır olduğu gibi bugün ve yarın da elimizden geleni yapacağız” notunu düştü.

3-001.jpeg

Denizli, paylaşımın devamında şu ifadeleri kullandı:

“Çeşme’nin sokaklarını meşalelerimizle aydınlattık, tüm coşkumuzla marşlarımızı söyledik. Çocuklarımızın daha güzel günler görebilmesi için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde çalışmaya devam edeceğiz.”

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.