Başkan Denizli: Sporun ve sporcuların daima destekçisiyiz

Başkan Denizli: Sporun ve sporcuların daima destekçisiyiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, makamında ziyaretleri kabul etti. Başkan Denizli, Çeşme’de sporun gelişmesi için var gücüyle çalışacağını belirterek, “Sporun ve sporcuların daima destekçisiyiz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, seçim sonrası ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Denizli, 10. Çeşme Uluslararası Açık Satranç Turnuvası öncesi, Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi Mehmet Sarısaç’ı makamında kabul etti. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Denizli, “Birbirinden başarılı sporcularımızın yarışacağı 10. Çeşme Uluslararası Açık Satranç Turnuvası öncesi, Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi Sayın Mehmet Sarısaç ile bir araya geldik. Kendisine nazik ziyareti ve keyifli sohbeti için teşekkür ediyorum. Çeşme’de satranç sporunun gelişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

1-001.jpeg

Denizli, ardından Eski Alaçatı Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 15.Dönem Milletvekili Remzi Özen’i makamında ağırladı. O anları paylaşan Denizli, “Eski Alaçatı Belediye Başkanımız ve 15. Dönem İzmir Milletvekilimiz Sayın Remzi Özen'e nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

2-001.jpeg

Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Yağlı’yı da makamında ağırlayan Başkan Denizli, “Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sayın Tolga Yağlı’ya nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Çeşme’de sporun ve sporcuların daima destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

Başkan Denizli, ardından Çeşme Tapu Müdürü Salih Yılmaz Kafadar, Çeşme Kadastro Müdürü Gürbüz Gülderen, Çeşme Tapu Müdür Yardımcıları Hakan Kılıçkıran ile Salih Gül’ü de makamında ağırladı.

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.