Başkan Denizli: Yeşil bir Çeşme için çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Denizli: Yeşil bir Çeşme için çalışmaya devam edeceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Personellerle bir araya gelen Başkan Denizli, “Yeşil bir Çeşme için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak personellerle bir araya geldi. Ziyarette istişarelerde bulunan Başkan Denizli, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Kentimizi geleceğe hazırlarken betonu değil, yeşili arttırmaya gayret ederek ilçemizin çehresini değiştirecek park ve peyzaj projelerimizi görüşmek için Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimizle bir araya geldik. Daha güzel, daha yeşil bir Çeşme için çalışmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

1.jpeg

Denizli, eski Adalet Bakanı Hasan Denizkurdu, Medicalpoint Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba ile Yönetim Kurulu Yardımcısı Veysi Kubba’yı makamında ağırladı.

2.jpeg

Afyonlular Derneği Başkanı Münür Özer ve yönetimini de makamında ağırlayan Başkan Denizli, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Afyonlular Derneği Başkanı Sayın Münür Özer ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.