Başkan Eşki: Güçlü Bornova için var gücümüzle çalışacağız

Başkan Eşki: Güçlü Bornova için var gücümüzle çalışacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Belediye İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi gerçekleştirdi. Başkan Eşki, “Güçlü Bornova hedefiyle var gücümüzle çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, güne Merkez Pazaryeri’nde denetimlerde bulunarak başladı. Denetimlere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Eşki, “Temiz Bornova hedefimizi sürdürüyoruz. Günün erken saatlerinde Merkez Pazaryeri’ne giderek denetimlerimizi gerçekleştirdik. Pazar yerlerinin hijyeni ve vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor” notunu düştü.

Başkan Eşki, ardından Derya Mina Ağan, Dilara Şen ve Nisa Önder, Artistik Cimnastik Küçük Kızlar Kategorisi’nde elde ettiği İzmir İl birinciliği nedeniyle tebrik ederek makamında ağırladı. O anları paylaşan Eşki, “Bornova Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu öğrencileri; Derya Mina Ağan, Dilara Şen ve Nisa Önder, Artistik Cimnastik Küçük Kızlar Kategorisi’nde elde ettiği İzmir İl birinciliğiyle gurumuz oldu. Okul Müdürü Yıldırım Erdoğan, Beden Eğitimi öğretmenleri Rahşan Görüşken ve Halil Doğan ile birlikte mutluluklarını bizlerle paylaşan minik sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” notunu düştü.

o1.jpeg

Eşki, Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul ve 6 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Akan ile bir araya gelerek Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Toplu İş Sözleşmesi’ne ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Eşki şu ifadeleri kullandı:

“Seçimden önce söz verdiğimiz gibi ilk toplu iş sözleşmemizi Belediye İş Sendikası ile gerçekleştirdik. Kadrolu işçilerimizi kapsayan sözleşmeyi Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul ve 6 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Akan ile birlikte imzaladık. Başta emekçi arkadaşlarımız ve aileleri olmak üzere hepimize hayırlı olsun.

Daha güçlü Bornova hedefimiz doğrultusunda işçisinden memuruna tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız.”

o3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.