Başkan Eşki: İlçemizin güzelleşmesi için çalışacağız

Başkan Eşki: İlçemizin güzelleşmesi için çalışacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Tuna Mahallesi’ne ziyaretlerde bulundu. Başkan Eşki, “İlçemizin güzelleşmesi için çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Tun Mahallesi’ne ziyarette bulunarak mahalle muhtarı Orhan Tahirler ile bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Eşki, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sabahın ilk ışıklarında Tuna Mahallesi'nde Muhtarımız Orhan Tahirler ile birlikte sokakları ve parkları dolaşıp mahallemizin ihtiyaçlarını belirledik; ardından esnafımızın taleplerini dinleyip notlar aldık. Bornova'nın her köşesine ulaşarak, ilçemizin güzelleşmesi için çalışacağız” notunu düştü.

Başkan Eşki, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları MYK Üyelerini makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Eşki, “Kadın Kolları MYK Üyelerimiz Sn. Necla Kaçan ve Sn. Ayten Gülsever’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

o1.jpeg

Geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı da makanında ağırlayan Eşki, o anları paylaşarak “Geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanımız Sn. Olgun Atila’yı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve başarı dilekleri için kendilerine teşekkür ediyorum” notunu düştü.

o2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.