Başkan Eşki: Kadın çiftçilerimizin daima yanındayız

Başkan Eşki: Kadın çiftçilerimizin daima yanındayız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Eşki, “Kadın çiftçilerimizin daima yanındayız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediyesi, üreten çiftçilere desteğini sürdürüyor. Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, her daim kadın üreticilerin ve çiftçilerin yanlarında olduklarını söyledi.

Başkan Eşki, Bornova’daki kadın üreticilerin ürünlerini doğrudan sattıklarını ve tarlada ürün bırakmadıklarını vurgulayarak, “Topladığımız ürünleri özenle hasat ederek kooperatifimizin dükkanlarında taze meyve olarak sunuyor, Mutfak Atölyemizde işleyerek reçel, turşu, marmelat gibi lezzetlere dönüştürüyoruz. Kent Marketlerimiz aracılığıyla da ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz” dedi.

gz6jtflxiaabktm.jpg

Başkan Eşki’nin mesajında şu ifadeler de yer aldı:

“Bugün, emekleriyle toprağı bereketlendiren, üretimin değerli bir parçası olan kadın çiftçilerimizin günü.

Hem üreticilerimize destek olmak hem de tüketicilerimize sağlıklı ve taze gıdalar sunmak amacıyla çiftçilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bornova'daki üreticilerimizin ürünlerini doğrudan satın alıyor, tarlada ürün bırakmıyoruz. Topladığımız ürünleri özenle hasat ederek kooperatifimizin dükkanlarında taze meyve olarak sunuyor, Mutfak Atölyemizde işleyerek reçel, turşu, marmelat gibi lezzetlere dönüştürüyoruz. Kent Marketlerimiz aracılığıyla da ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz.

Şu ana kadar 22 üreticimizin emeğini tüketiciyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz! Kadın çiftçilerimizin emeğiyle büyüyen, güçlenen Bornova’mızın bereketi daim olsun.”

bornova-da-bilincli-tarim-asilaniyor-baskan-eski-ciftcimizin-yanindayiz-7421.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.