Başkan Eşki: Sorunları çözmeye devam edeceğiz

Başkan Eşki: Sorunları çözmeye devam edeceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabahın ilk saatlerinde Küçükpark’ta incelemelerde bulundu. Başkan Eşki, Temiz bir Bornova için “Sorunları çözmeye devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabahın ilk saatlerinde Küçükpark’ta meclis üyeleri ve bürokratlarla bir araya geldi. Başkan Eşki, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Günaydın Bornova. Meclis üyelerimiz ve bürokratlarımızla Küçükpark’taydık. Ekiplerimiz sabahın erken saatlerinde temiz bir Bornova için sahada” notunu düştü.

1-002.jpeg

Merkez Pazaryeri’nde de incelemelerde bulunan Eşki, “Çalışma arkadaşlarımla beraber Merkez pazar yerinde incelemelerde bulunduk. Komşularımızın ilettiği sorunları yerinde tespit edip çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

2-003.jpeg

Başkan Eşki, Işıklar Mahallesi Muhtarı Necati Karabulut ve Egemenlik Mahallesi Muhtarı Şerif Ali Altıparmak ile birlikte Işıkkent Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. O anları paylaşan Eşki, “Işıklar Mahallesi Muhtarı Necati Karabulut ve Egemenlik Mahallesi Muhtarı Şerif Ali Altıparmak ile birlikte Işıkkent Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. Ziyaretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

3-001.jpeg

Eşki, ardından Dr. Cavit Özyeğin İlkokulu Okul Müdürü Demet Mutlu, Müdür Yardımcısı Ömer Arslan ve Okul Aile Birliği Başkanı Yalçın Yurtçu'yu makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Eşki, “Dr. Cavit Özyeğin İlkokulu Okul Müdürü Demet Mutlu, Müdür Yardımcısı Ömer Arslan ve Okul Aile Birliği Başkanı Yalçın Yurtçu'ya nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.