Başkan Kınay: Karabağlar’da dayanışma içinde çalışacağız

Başkan Kınay: Karabağlar’da dayanışma içinde çalışacağız

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ziyaretleri kabul etti. Başkan Kınay, “Karabağlar’da dayanışma içinde çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Azerbaycan Federasyonu Başkanı İsa Ambarcı ve yönetimini, Son Kale Gazetesi'nden Mustafa Akbaş ve Abdullah Çelebi'yi, Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Canpolat ve Selahattin Kayaoğlu'nu ve DİSK Emekli Sen Karabağlar Şube Başkanı Şengül Yanar ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kınay, “Azerbaycan Federasyonu Başkanı İsa Ambarcı ve yönetimine, Son Kale Gazetesi'nden Mustafa Akbaş ve Abdullah Çelebi'ye, Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Canpolat ve Selahattin Kayaoğlu'na ve DİSK Emekli Sen Karabağlar Şube Başkanı Şengül Yanar ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Karabağlar'da birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak güzel günleri birlikte kucaklayacağız” notunu düştü.

k1.jpeg

Başkan Kınay, ardından Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’de makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kınay, “Karabağlar Kaymakamı Sn. Cemil Özgür Öneği'ye nazik ziyareti ve kadın kooperatifimizin el emeği olan hediyeleri için teşekkür ederim. Karabağlar için hep birlikte dayanışma içinde tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

k2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.