Başkan Saygılı'dan esnaf ziyareti

Başkan Saygılı'dan esnaf ziyareti

Karataş'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, esnafların sorunlarına kulak verdi.

MEDYA EGE - Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Konak ilçesine bağlı Karataş semtinde esnaflarla buluştu. AK Parti Medya ve Tanıtım İzmir İl Başkan Yardımcısı Safa Narlı'nın da kendisine eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Saygılı, esnafların sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

gmliu1cx0aefkac.jpg

İlk olarak balık ve av malzemeleri satışı yapan esnaf Fatih Atik ile sohbet eden Saygılı, daha sonra Acarlar Unlu Mamülleri esnafını ziyaret ederek Mehmet Ali Acar ile sohbet etti. Burada da sorunlara ve taleplere kulak veren Başkan Saygılı, esnafların daima yanında olduklarını vurguladı.

Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Saygılı, yaptığı paylaşıma, "Bizleri muhabbetle karşılayan ve işletmelerinde misafir eden esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bol ve bereketli kazançlar nasip etsin" notunu düştü.

gmliu1axgaabjjb.jpg

gmliu1bx0aar2lf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.