CHP İl yönetiminden Başkan Yiğit'e ziyaret

CHP İl yönetiminden Başkan Yiğit'e ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yöneticileri, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yöneticileri, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’i ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. Yiğit ise duyulan güvene layık olacağını ifade etti.

İl Başkanı Aslanoğlu, Yiğit’in görev süresinde Balçova’yı kalkındıracağına inandığını belirterek, “Onur Başkan’a kendimiz kadar güveniyoruz. Siyaseten köklü ve güçlü bir aileden geliyor. Balçova ve İzmir üzerinde çok önemli emekleri var. Başarılar diliyoruz” diye konuştu.

578447b8-3785-4a01-bdf7-56d0fa04a2c3.jpg

Başkan Onur Yiğit de, zorlu bir süreçten geçildiğini belirterek şunları söyledi: “Belediye Başkanı olduğumdan beri zorlu bir süreçten geçiyoruz. Maalesef belediyemizin durumu çok iyi değil. Sizlerin ve genel merkezin bizlere bir duyurusu var. Devri sabık yaratmak istemiyoruz. Ama durumumuz da bilinsin isteriz. Ancak bu duruma rağmen mali yapımızı toparlayacağız. Kimse bize zorla belediye başkanlığı vermedi. Bizler kendimizi anlattık. ‘Biz bu işi yaparız’ dedik. Bize bu işi teslim ettiler. Gerçekten liyakatımız var mı, bu işleri toparlayabilir miyiz? Göreceğiz. Ben inanıyorum. Sizlerle birlikte bu işleri çözeriz ve layığıyla yaparız. Biz hizmet anlamında rozetimizi çıkardık. Ama rozetimizi beynimizden, kalbimizden çıkarmadık, çıkarmayacağız. Hedefimiz genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak. Bunun için çok çalışacağıma söz veriyorum.”

5c46a9a0-7484-4c3b-965e-1a3d97a6c0d8.jpg

65ff50a8-7aa8-4c79-916b-138cb6901c78.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.