Gaziemir Belediyesi CV Bank aracılığıyla istihdama köprü oluyor

Gaziemir Belediyesi CV Bank aracılığıyla istihdama köprü oluyor

Gaziemir Belediyesi, iş arayışında olan vatandaşlara ve işverenin kalifiye eleman sorununa destek olabilmek için hayata geçirdiği CV Bank Birimi aracılığıyla, CONCENTRIX + Webhelp firması bünyesinde işçi arandığını duyurdu.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan CV Bank Birimi sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak personel ihtiyaçlarını karşılayan Gaziemir Belediyesi, bu kez de CONCENTRIX + Webhelp firması bünyesinde çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

CONCENTRIX + Webhelp firması bünyesinde çağrı merkezi personeli istihdam edilmesi beklenirken, toplu iş görüşmesi ise 8 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00'da Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ayrıca Gaziemir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, iş görüşmesine katılacak adayların; 18-35 yaş arası erkek veya kadın, vardiyalı çalışma ile hibrit çalışma modeline uyum sağlayabilecek, engelli ve engelli olmaması gerektiği bildirildi.

Gaziemir Belediyesi, iş ilanıyla ilgili daha fazla bilgiye 0232 999 02 51 numaralı hattan ulaşılabileceğini de bildirdi.

gm4lcnmwaaaa-jo.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.