JET2'den İzmir'e müjde!

JET2'den İzmir'e müjde!

Londra’da 5 - 7 Kasım 2018 günleri arasında düzenlenen World Travel Market’teki (Dünya Seyahat Fuarı) olumlu gelişmeler, 2019 yılında İzmir’e direkt uçuşlar planlayan havayolu şirketinin kararını da etkiledi.

JET2 Holidays CEO'su Steve Heapy, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ile yaptığı görüşmeler sonucunda İzmir’e direkt uçuş sayısını arttıracakları müjdesini verdi.

mehmet-isler---steve-heapy-01.jpg 

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, JET2 Havayolları’nın Birmingham, Leeds Bradford, Manchester, Glasgow, Londra Stansted ve Newcastle havaalanlarından İzmir’e uçuşlarının 2019 yılında Mayıs ayında başlayacağını ve Ekim ayı sonuna kadar süreceğini anlattı. JET2 Havayolları’nın İzmir’e direkt uçuşları sefer sayısını arttırarak başlayacak olmasının memnunluk yarattığını söyleyen İşler, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Daha önce Antalya, Bodrum ve Dalaman’a uçan JET2 Havayolları, 2019 yılında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçmaya başlayacak. Londra WTM’de de görülen pozitif gelişmeler JET2 Havayolu’nu da etkiledi. Londra WTM’de bir araya geldiğimiz JET2 Holidays CEO'su Steve Heapy, İzmir’e 2019 yılında daha önce sekiz olarak planlanan haftalık uçuş sayısını arttırarak 10’a çıkaracaklarını müjdeledi. İzmir, üç saatlik sürede 54 ülkeye ulaşabilecek mesafedeki bir şehir. Direkt uçuşlar şehrimiz ve bölgemiz için önemli avantaj sağlayacak.”

2016 - 2017 yıllarındaki daralmanın ardından turizm sektörünün 2018 yılında yükselişe geçtiğini hatırlatan Mehmet İşler, “Tüm Türkiye turizmi 2019 yılında rakamlarını yükseltirken elbette İzmir turizmi de bundan payına düşeni alacak” dedi. İşler, Türk Hava Yolları başta olmak üzere diğer hava yolu şirketlerinin de İzmir’e direkt seferler koymasını istediklerini ve beklediklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.