'Marka' kitabına yoğun ilgi

'Marka' kitabına yoğun ilgi

Her biri kendi alanında uzman 17 yazar tarafından hazırlanan “Dünya Rekabetinde Bir Marka Olmak” kitabına yoğun ilgi gösterildi.

Henüz birkaç ay önce Nobel Yayıncılık tarafından basılan kitap kısa bir süre olmasına rağmen büyük ilgi görerek ikinci baskısının da sonuna geliyor. Yazarlardan akademisyenlere, öğrencilerden marka elçilerine kadar ilgi gören kitap eğlenceli bir dille ve gerçek hayattan örneklerle anlatılıyor. 17 yazar ve 3 editör tarafından kaleme alınan ve kısa sürede yoğun ilgi görerek stokları tükenen Türkiye’de bir ilk olarak da ayrıcalık taşıyor. Kitap marka tescil süreci dahil olmak üzere baştan sona markalaşma yolculuğunu anlatan bir başucu kitabı niteliğinde…

Kitabın editörleri Dr. Damla Aktan ve Dr. Evrim Derinözlü kitapta yer alan tüm ekiple gurur duyduklarını, kitabın pazarlama eğitimi alanında kült bir yerli eser ve ders kitabı olmaya doğru ilerlemesinin en büyük arzuları olduğunu belirtirken, okuyucularına da şöyle sesleniyorlar:

“Girişimci, o ilk adımı ne olursa olsun atabilen kişidir. Bir heyecana uyanmak, yeni ve belki hiç gerçekleştirilmemiş bir fikir bulmak, onu ortaya koyup uygulamak ve devam ettirmek girişimciliğin çıkış noktasıdır. Marka ve markalaşma süreci ise varacağınız son noktaya giden yolu ve sadece size ait olan yolculuğunuzu anlamlandıran yol haritanızdır.

Yalnızca hayallerinize değil, emeklerinize de ortak olacak yol arkadaşları seçin. Varmak istediğiniz noktaya kararlılıkla yürürken gözünü kırpmadan sizinle gelebilecek insanlar olsun yanınızda.

Bu kitapta, hayallerinize giden yolda, henüz hiç tanımasanız da size güç verecek alanında uzman insanlar var. Her biri sizin yolunuzu aydınlatacak bilgileri olabilecek en sade ve eğlenceli, en verimli şekilde size aktarmak için çabaladı. Markalaşma yolculuğunun her adımını, en baştan en sona dek örneklerle açıklayan bu kitap, Türkiye'de bir ilk. Adeta konuşurcasına bir anlatıya sahip olan bu marka el kitabı kafanızdaki soru işaretlerini çözmekle kalmayacak, aynı zamanda hayallerinize giden yolda sizin için vazgeçilmez bir başucu rehberi olacak.”

kitap-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.