Meclis Üyesi Hasan Ünal: Haklarını alamayan işçilerimiz borç batağına düşmüş durumda!

Meclis Üyesi Hasan Ünal: Haklarını alamayan işçilerimiz borç batağına düşmüş durumda!

Karşıyaka Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda AK Partili Meclis Üyesi Hasan Ünal, işçilerin ekonomik sorunlarını dile getirerek, “Haklarını alamayan işçilerimiz borç batağına düşmüş durumda” dedi.

MEDYA EGE – Karşıyaka Belediyesi’nde Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci bileşimi Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda söz alan AK Partili Meclis Üyesi Hasan Ünal, işçilerin yaşadığı maaş ve ekonomik sorunları dile getirdi. Ünal, işçi ve emekçiler adına söz aldığın belirterek, “Onların sorunlarını burada da bir kez daha sesli dile getirmek adına söz aldım. Haklarını alamayan maaşlarını düzensiz ve eksik alan işçilerimiz borç batağına düşmüş durumda. Birçoğu bankaların kara listesine girmiş durumda. Birçoğunun yuvası dağılmış durumda ve hepiniz de duyuyorsunuz. Birçoğu şu anda tefecilerin eline düşmüş durumda ve birçoğunda kredi kartı patlamış durumda” dedi.

“5 YILLIK ENKAZ NE ZAMAN DÜZELECEK!”

Meclis Üyesi Ünal, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Tabii burada herkesin merak ettiği önemli iki tane konu ve iki tane soru var. Şu anda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Sayın Cemil Tugay'ın bırakmış olduğu 5 yıllık enkazın karşılığı olan bu bozuk finansal yapıyı ne zaman ve nasıl düzenlemeyi düşünüyorsunuz? Diğeri ise işçi emekçi maaşlarını eksiksiz ve düzenli olarak ne zaman yatırmaya başlayacaksınız? Ve memurlarımızın da üç aydır ödenmeyen sosyal denge tazminatları ne zaman yatacak? 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı hep birlikte kutladık. Sizlerde kutladınız. Ancak 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Karşıyaka işçisi için Karşıyaka emekçisi için bayram değil bir matem günü havasında geçti. Bu bozuk finansal yapının karşılığı olan finansal yapı listesini belediyemizin dış cephesine asılmasını ve Karşıyaka halkının bilgilendirilmesini istiyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.