MHP'li İlçe Başkanı Şahin’den CHP’li Adaya tepki: Yanlış yönlendiriyorlar!

MHP'li İlçe Başkanı Şahin’den CHP’li Adaya tepki: Yanlış yönlendiriyorlar!

MHP Balçova İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı Balçova Meclis Üyesi Adayı Fazıl Şahin, CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit’in ‘projeleri yok’ söylemine sert tepki göstererek, “Yanlış yönlendiriyorlar!” dedi.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balçova İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı Balçova Meclis Üyesi Adayı Fazıl Şahin, Medya Ege’ye konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit’in, Başkan Adayı Erol Eroğlu’ya karşı ‘projeleri bile yok’ söylemine sert tepki gösteren Şahin, Cumhur İttifakı olarak Balçova’ya kazandıracakları 48 proje olduğunu kaydederek, “Bir Belediye Başkan Adayının bizim hiçbir projemizin olmadığını söyleyerekten haber yapması ve Balçova’daki yaşayan büyüklerimize, küçüklerimize bunu yayması dikkatimi çekti. Belediye Başkan Adayının projelerini incelediğimde Kültürpark projesini gördüm. Bu Kültürpark projesinin, 20 yıl önceki yönetilen belediye tarafından yapılmış Kültürpark projesiyle aynı olduğunu fark ettim. Bunu tekrardan kendi projesiymiş gibi anlatarak insanlara deklare etmesi yanlış. Bu proje zaten Balçova’da İtfaiye’nin karşısındaki eski pazaryerinde bulunmakta. Yanlış yönlendiriyorlar” dedi.

1-002.jpg

“İNSANLARI YANIŞ YÖNLENDİRMELERİ DOĞRU DEĞİL”

Yiğit’in Hastane ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon projesiyle ilgili konuşan Şahin, “Bu proje yine Balçova’da benzin istasyonu karşısında kendi almış olduğu bir arsa üzerine kurulu hastane ve fizik tedavi merkezi. Yani kendi almış olduğu arsaya kendi uygulayacağı proje. Sanki belediyenin bir katkısı ve belediyenin bir projeymiş gibi buraya koyması benim dikkatimi çekti. Bu konuda insanları yanlış yönlendirmeleri, projelerini yanlış anlatmaları doğru değil” ifadelerini kullandı.

2-002.jpg

“BALÇOVA’NIN RANTINI BALÇOVA HALKININ HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Cumhur İttifakı olarak, Balçova’ya katkı sağlayacak projelerle hizmet edeceklerini belirten Şahin, “Burada Cumhur İttifakı olaraktan Belediye Başkan Adayımız Erol Eroğlu ve Meclis üyesi ile MHP İlçe Başkanı Fazıl Şahin olaraktan sözümüzdür. Biz Balçova’nın rantını Balçova halkının hizmetine sunmak için geleceğiz. Kendi çıkarlarımız doğrultusunda değil, Balçova’nın kazanımlarıyla ilgili hizmet etmek için geleceğiz. Umarım demokrasi kazanır, demokrasi şöleni içerisinde bir seçim geçiririz” diye konuştu.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.