"Seçme" tiyatro oyunu, Konak'ta sergilenecek

"Seçme" tiyatro oyunu, Konak'ta sergilenecek

Van-Art&Co.Production, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında Seçme*Audition adlı tiyatro oyununu, tiyatro severler ile buluşturacak.

Gizem Tataroğlu Özbilir’in yazıp, yönettiği ve Özge Oldaç’ın performans sergilediği SEÇME adlı komedi oyunu 30 Mart Çarşamba 20:30 Nazım Hikmet Kültür Merkezi Konak Halk Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak.

photo-2022-03-25-11-52-24.jpg

Oyunun Konusu: Yeşim Yetin, 34 yaşında konservatuvar oyunculuk bölümü mezunu bir kadın oyuncudur. Kendi sektöründe iş bulamadığı için uzun zamandır garsonluk yapmaktadır. Hayattaki yeni rolü olan garsonluk, Yeşim’e başkalarının hayatını gözlemleme ve kendi yaşamını sorgulaması için güzel bir fırsat doğurmuştur. Çoğunlukla Bolognese Kıymalı ve Domatesli Mevsim Sebzeli Noodle Dedim Ya Bu Aralar Ben Çok Fettucini’ Oyun, Kadıköy’de bodrum katındaki kiralık 1+1 dairesini adeta çekim stüdyosuna dönüştüren Yeşim’in, işten eve geldiği sıradan bir akşamda neler yaşadıklarını anlatır. Ancak bu akşam Yeşim, keyif yapmaya karar vermiştir. Çalıştığı kafeden aldığı şaraplar ve peynirlerle kendi ziyafet hazırlar.

Biletler: Biletinal.com, BuBilet ve Gişe’den temin edilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.