19 Mayıs’ta Urla’da Offroad Rüzgarı Esti

19 Mayıs’ta Urla’da Offroad Rüzgarı Esti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramında Urla Doğa ve Offroad Sporları (URDOFF) ve WildAct Series’in düzenlediği etkinlik, Offroad ve kampçılığa ilgi duyan tüm doğa severleri büyüledi.

Geçen sene 29 Ekim tarihinde Cumhuriyet’in 100. Yılını kutlama etkinliğiyle adını duyuran WildAct Series, uzun zamandır ulusal ve uluslar arası yarışlara katılan yarışçıları bünyesinde bulunduran URDOFF ile birleşerek hem Offroad sporları hem güvenli kamp deneyimi organizasyonları ile her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyorlar.

19 Mayıs Spor Bayramı sebebi ile URDOFF’un sporcularından ve kurucularından Yaşar Ercan Sungur’un büyük emekleri ile Urla Titus Feronia’da kurulan Offroad, Enduro ve ATV, UTV parkuru hem parkura girip araçları ile Offroad deneyimi yaşayanlara hem izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

whatsapp-gorsel-2024-05-20-saat-15-59-11-090d163b.jpg

Cuma günü başlayıp Pazar günü akşam saatlerinde son bulan etkinlikte doğa severler iki gün keyifli bir kamp deneyimi de yaşadılar. Gündüz saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar süren DJ etkinliği ve gündüz araçların kullanımına açılan parkur uzun zamandır İzmir ve çevresinde yapılma- yan güzel bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

WildAct Series’in ana etkinliği olan WildAct Airport için “29 Ekim tarihinde kimseye söz vermeyin” diyen WildAct Series’in kurucusu Vural Yücel, “büyük sürprizlerle ve her geçen gün üstüne bir şeyler daha ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. İzmir’in bu tarz organizasyonlara ihtiyacı vardı, umarım daha geniş kitlelere kamp hayatını, doğayı ve extreme sporları sevdirebiliriz. Hafta sonları sıkışık şehir hayatından kurtulmak isteyenleri WildAct ve URDOFF sosyal medya hesaplarını takip etmeye ve etkinlikleri kaçırmamaya davet ediyoruz” dedi.

Yücel sözlerine şöyle devam etti:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Umarım herkesin keyif aldığı bir organizasyon olmuştur. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu etkinlikte maddi manevi desteğini esirgemeyen Kotto Costums’ın Sahibi Erhan Kotooğluna, ATK Elektrik’in sahibi Anıl Karakaşlı’ya Facoffroad grubuna ve Titus Feronia’nın sahibi Ahmet Özgül’e, ziyaretlerinden dolayı Urla Kaymakamı Mustafa Gözlet’e, Urla Cumhuriyet Başsavcımız Murat Yavuz’a Urla Jandarma Komutanı Adem Aydoğdu’ya, desteklerinden dolayı Urla Belediye Başkanımız Selçuk Balkan’a ve Urla Belediye personellerine ve artık aile olduğumuzu hissettiğimiz tüm grup üyelerimize, URDOFF sporcularına çok teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.