29 ülkeye ihraç edilen 'Pınar Labne' 40 Yaşında

29 ülkeye ihraç edilen 'Pınar Labne' 40 Yaşında

Ülkemizin süt sektöründeki lider markası Pınar tarafından ilk kez 1984 yılında tüketicileri labne lezzetiyle buluşturan Pınar Labne, 40’ıncı yaşını kutluyor.

Sağlık, kalite ve inovasyon odaklı yaklaşımı ile Pınar Süt, Türkiye’nin ilk ve dolayısıyla orijinal labnesi olan Pınar Labne’yi 1984 yılında ihracat ürünü olarak üretip 1985 yılında Türkiye ile tanıştırdı. 2023 yılında toplam 29 ülkeye ihraç edilen Pınar Labne, bugün tüketicilerini Sade, Organik, Çikolatalı, Laktozsuz, Sarımsaklı & Frenk Soğanlı ve Kurutulmuş Domatesli çeşitleriyle buluşturuyor.

pinar-laktozsuz-labne.jpg

"LABNE PAZARININ LİDERİ PINAR LABNE, HER 100 EVDEN 20’SİNDE TÜKETİLİYOR"

Merhum Selçuk Yaşar’ın vizyoner bakış açısı ve inovasyona olan inancıyla Türkiye’nin Pınar Labne ile tanıştığını belirten Pınar Süt Pazarlama Direktörü Serpil Veral, 2023 yılında 17 bin ton büyüklüğe ulaşan labne pazarında yüzde 27’lik ciro payı ile lider olduklarını ve her 100 evden 20’sinde Pınar Labne tüketildiğini söyledi.

Pınar Labne’nin farklı çeşitleriyle ister kahvaltıda isterse yemek ve tatlılarda tüketilebildiği, birçok şefin özel tariflerinde Pınar Labne’yi tercih ettiğini aktaran Pınar Süt Pazarlama Direktörü Serpil Veral, şunları dile getirdi: “Pınar olarak 1984 yılında, bazı Ortadoğu ülkelerinde açık şarküteri olarak satılan bir süt ürünü için AR-GE departmanımızın uzun süren çalışmalarıyla bir reçete geliştirdik ve ‘Labne’ ismini vererek önce Körfez ülkelerinde sonra da Türkiye’de tüketicilerin beğenisine sunduk. Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde ‘Türk Labnesi’ kavramını yarattık. Uzun yıllara dayanan tecrübeyle üretilen Pınar Labne, lezzeti ve kıvamıyla labnenin Türkiye’deki standartlarını belirledi. 40 yıldır süregelen üretim ve kalite standartlarımızla ve ürün performansımızla tüketicilerimizin beğenisini kazandık. Pınar Labne, birçok tarifin de yıldızı. Kahvaltıların yanı sıra, tarifleri güzelleştirmesiyle de mutfaklarda önemli bir yardımcı role sahip. Tatlılar başta olmak üzere, mezelerde, salatalar ve kanepelerde de yaygın bir kullanım alanı var. Sadece yetişkinler ya da çocuklar tarafından değil, bebeklerin beslenmesinde de doktor tavsiyesiyle Pınar Labne tercih ediliyor. Orijinal lezzetiyle yıllardır tüketicilerin ilk tercihi olan Pınar Labne ailesine, gerçekleştirdiğimiz Ar – Ge çalışmaları sonucunda önce Çikolatalı ve Organik çeşitlerini kattık. Ardından da 40. yılımıza özel olarak Türkiye pazarına Frenk Soğanlı & Sarımsaklı, Kurutulmuş Domatesli ve Laktozsuz çeşitlerini de sunduk. Pınar Süt olarak süt ve süt ürünleri alanında ülkemizi yeniliklerle tanıştırmaya ve lezzetlerimizi dünyaya ulaştırmaya devam edeceğiz.”

serpil-veral-pinar-sut-pazarlama-direktoru.jpg

Kurutulmuş Domatesli Labne ile Frenk Soğanlı & Sarımsaklı Labne, mükemmel lezzeti ve kıvamı sayesinde sandviçlere, ikramlıklara, mezelere ve kahvaltılara farklılık katması amacıyla tüketicilere pratik, yeni keyif anları sunuyor. Pınar Denge Laktozsuz Labne ise sindirim sorunları yaşayan kişilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirildi. Aynı zamanda tüketicilere, çeşitli meyvelerle bir araya getirildiğinde sindirimi kolay, keyifli kahvaltı tabakları sunuyor.

pinar-sarmisakli-frenk-soganli-labne.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.