Acarlar Unlu Mamülleri'nde tarihi hizmet!

Acarlar Unlu Mamülleri'nde tarihi hizmet!

İzmir’de Acarlar, müşterilerine tarih içinde hizmet vermeye başladı. Anadolu’nun lezzetlerini müşteriyle buluşturan Acarlar Unlu Mamülleri'nin ustası Emrah Arslan, eski savaşçılarda askerlerin kullandığı miğferle müşterilerin isteklerini yerine getiriyor.

Anadolu mutfağı denilince akla ilk gelen unla yapılmış börekler, çörekler, ekmekler, pastalar, kurabiyeler. Anadolu mutfağının yurt içinde olduğu kadar yurt dışından da oldukça beğeni toplayan ve tercih edilen un mutfağının İzmir’deki en iddialı isimlerinden birisi de Acarlar.

İzmir’in bir çok ilçesinde şubesi bulunan Acarlar’ın Konak Karataş’taki Acarlar Unlu Mamülleri, Anadolu mutfağını sadece lezzet olarak değil, aynı zamanda konsept olarak da müşteriyle buluşturmaya çalışıyor.

2-002.jpg

Acarlar Unlu Mamülleri'nin ustası Emrah Arslan, vitrin arkasında içeri gelen müşterileri eski Anadolu’da kurulan devletlerin savaşçı askerlerinin korunmak için kullandığı ‘Miğfer’ başlığıyla karşılıyor. Anadolu’nun savaşçı askerlerinin kullandığı ‘Miğfer’ ile ustayı karşılarında gören müşteriler kısa süreli şaşkınlık yaşasa da, nazik daveti, Acarlar unlu menüsünü saydıklarında karşılarında savaşçı bir asker değil işin ustası birisi olduğunu anlıyorlar.

Usta Emrah Arslan, kafasındaki miğfer ile hizmet etmenin tarihi sembolik bir şey olmaktan öte kendisine de güven verdiğini, Anadolu’nun tarihi lezzetlerinin müşterilerine sunduklarını daha da iyi anlattığını belirterek, “Miğfer’in varlığı beni rahatsız etmiyor. Müşterilerimizi ise hiç rahatsız etmiyor. Kısa bir şaşkınlık sonrası onlarla tarihi bir iletişim kurmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Aldığı ürünün de tarihi bir mutfak kültürüne dayandığını net olarak anlıyorlar. Onlar mutlu, biz mutlu, hizmet kusursuz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.