AK Parti Konak İlçe Başkanı Başdaş’tan Başkan Mutlu’ya konser tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Başdaş’tan Başkan Mutlu’ya konser tepkisi!

Konak Belediyesi’nin 29 Ekim kutlamaları nedeniyle sanatçı Şevval Sam’a 5.3 milyon lira ödeme yapmasına karşı AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş tepki gösterdi.

MEDYA EGE – Konak Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Kutlamaları nedeniyle sanatçı Şevval Sam’ı getireceği ve 5.3 milyon liralık ödeme yapacağı iddiası tepkilere neden oldu. Sosyal medyada Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya tepki yağarken, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

“Konak Belediyesi’nde büyük savurganlık yapılıyor” diyen Başdaş, “Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Şevval Sam’a 5.3 milyon TL ödeyerek açıkça belediye bütçesini heba ediyor. Konaklı hemşehrimizin parası, iki saatlik bir konsere akıtılıyor. Bu israf, halkın sırtına yüklenen gereksiz bir harcama olarak karşımıza çıkıyor” dedi.

Burumu sorumsuzluk olarak niteleyen Başdaş, “Altyapı eksikleri, halkın asli ihtiyaçları dururken bu paranın gösteriş için harcanması affedilemez bir hata” ifadelerini kullandı.

Başdaş’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Şevval Sam’a 5.3 milyon TL ödeyerek açıkça belediye bütçesini heba ediyor. Konaklı hemşehrimizin parası, iki saatlik bir konsere akıtılıyor. Bu israf, halkın sırtına yüklenen gereksiz bir harcama olarak karşımıza çıkıyor.

Şehirde çözüm bekleyen sayısız sorun varken böyle astronomik bir bütçeyi bir eğlenceye ayırmak düpedüz sorumsuzluk. Altyapı eksikleri, halkın asli ihtiyaçları dururken bu paranın gösteriş için harcanması affedilemez bir hata.

Dahası, organizasyonu İstanbul merkezli Vigor Sanat’ın alması, belediyenin yerel ekonomiyi göz ardı edip dışarıya kaynak aktardığının kanıtı. CHP’li belediyelerin daimi organizatörü olan bu şirket, halkın cebinden milyonları çekip alırken yerel firmalar ise dışlanıyor.

Bu harcamanın hiçbir haklı yanı yok. Belediyenin bu parayı halkın gerçek sorunlarına değil de lükse harcaması, yönetim anlayışlarının da bir göstergesidir. Bu açıkça bir savurganlık ve yönetim zafiyetidir.

Nilüfer Hanım’ın İstanbul sevdasına feda edeceğimiz bir Konak yok! Yapılan bu büyük yanlıştan dönmelerini bekliyoruz.”

gafy0-9w0aakqqj.jpg

gafy0-7xuaecpof.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.