AK Partili Taslak'tan 'konser' tepkisi: CHP'li Kemalpaşa Belediyesi yine şaşırtmadı!

AK Partili Taslak'tan 'konser' tepkisi: CHP'li Kemalpaşa Belediyesi yine şaşırtmadı!

Kemalpaşa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Recep Tayyip Taslak, Kemalpaşa Belediyesi'nin 29 Ekim etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği 'Gülşen Konseri'ne "CHP'li Kemalpaşa Belediyesi yine şaşırtmadı" sözleriyle tepki gösterdi.

MEDYA EGE - Ak Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı ve Kemalpaşa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Recep Tayyip Taslak, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Kemalpaşa Belediyesi'ne sert sözlerle yüklendi. Ak Partili Taslak, Kemalpaşa Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla şarkıcı Gülşen'in sahne alacağı bir konser programı düzenlemesine tepki göstererek, Gülşen'in daha önce sahnede LGBT bayrağı açtığını, İmam Hatipliler'e yönelik olarak 'sapık' ifadesini kullandığını ve 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan daha önce ceza aldığını hatırlattı.

370398159-2697931057036020-3819590047488896388-n.jpg

Karardan bir an önce vazgeçilmesi gerektiğini vurgulayan Taslak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"CHP’li Kemalpaşa Belediyesi yine şaşırtmadı.. 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan daha önce ceza alan İmam Hatipliler'e sapkınca laf söyleyen milyonlar harcayarak getirecekleri sözde sanatçı LGBT’li Gülşen, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101.Yıl kutlamalarında Kemalpaşa’da sahne alacakmış.

Değerli Kemalpaşalılar, Kıymetli hemşehrilerim

Değerlerimize hakaret eden milletimizi aşağılayan LGBT’li Gülşen daha önce çıkmış olduğu bir sahnede haksız yere ve iftira atarak hem İmam Hatipliler'e sapık demişti hem de aşağıda da görmüş olduğunuz videoda LGBT paçavrasını açmıştı.

Sormak istiyorum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahnede anlı şanlı Ayyıldızlı bayrağımızı mı açacak yoksa LGBT paçavrasını mı açacak ?

Elbette 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanmalı.. Ama kendisini sözde sanatçı zanneden milletimize hakaret eden aşağılayan provokatör LGBT’li Gülşen ile değil.

Milli ve manevi değerlerimizi yansıtan Kemalpaşa ilçemize ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına yakışır gerçek bir sanatçımız ile kutlanmalıdır.

Bu karardan bir an önce vazgeçilmelidir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.