Altay'ı karıştıran 'Gözüaçık'!

Altay'ı karıştıran 'Gözüaçık'!

Altay Spor Kulübü'nden altyapı açıklaması geldi. Altay SK Altyapı Yönetimi tarafından yapılan açıklamada Mahmut Gözaçık'ın alt yapıda sorumluluğu olmadığı halde sorumluymuş gibi çocukları, gençleri ve ailelerini yanlış yönlendirdiği belirtildi.

MEDYA EGE - İzmir'in kuruluş tarihi itibariyle en eski spor kulüplerinden birisi olan ve İzmir futboluna sayısız başarılar kazandıran Altay Spor Kulübü, alt yapısına yönelik yapılan haksız saldırılarla ilgili basın açıklaması yayınladı. Altay Spor Kulübü Altyapı Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, daha öncesi dönemde 'Altay Spor Okulları', '10 Numara Sportif' ismiyle alt yapısı hizmetleri veren Mahmut Gözaçık'ın Altay'ın alt yapısıyla hiç bir ilgisi, yetkisi ve sorumluluğu bulunmadığı belirtildi.

GENÇLERİMİZ YANILTILMAKTADIR!

Futbola ve Altay'a olan güvenleri, Mahmut Gözüaçık tarafından suistimal edilen ve yanlış bilgilendirilen çocuklara ve gençlere lisans çıkartıldığını, sonrasında lisanslarını alabilmeleri için bu gençlerden ve çocuklardan büyük paralar istendiğini belirten Altay SK Alt Yapı Yönetimi, "10 Numara Sportif Turizm ve Organizasyon A.Ş. ile kulübümüz arasında herhangi bir hukuki, organik veya fiili bir bağ bulunmamaktadır. Bu konu hukuki haklarımızı ihlal etmekte, söz konusu iddia kamuoyunu ve özellikle Türk futbolunun geleceğine parlak yıldızlar kazandırmak için tüm fedakarlıkları gösteren gençlerimizin ailelerini ve bizzat gençlerimizi yanıltmaktadır" dedi.

image-1724598775.webp

BÜYÜK ALTAY'A İHANETTİR!

Altay SK Alt Yapı Yönetimi açıklamasında, Atlay'ın alt yapısına yönelik bu saldırıları Altay'a ihanet olarak nitelendirip, "7 yıl boyunca Altay Spor Okulları'nı yöneten Mahmut Gözüaçık; herhangi bir yetkisi ve hakkı bulunmamasına rağmen U11, U12 ve U13 yaş kategorilerindeki futbolculara “Sizler Altay Spor Kulübü’nün oyuncularısınız ama Altay amatör liglere ismiyle katılmadığı için benim takımlarımda lisanslanacaksınız. Altay liglere katıldığında tekrar Altay’a döneceksiniz.” şeklinde bir taahhütte bulunduğu öğrenilmiştir. Günümüzde şahsın vermiş olduğu taahhütte istinaden U11, U12 ve U13 velilerinin Mahmut Gözüaçık’ın kulüplerine dilekçe yazarak “Bize bu sözleri verdiniz şimdi lisanslarımızı geri verin, Altay‘a döneceğiz” dediklerinde ise her yaş için belirlediği farklı rakamları velilerden talep ettiği de öğrenilmiştir. Özellikle yetenekli gençlerimizden yüksek bedeller istendiği bilinmektedir. Bazı futbolcuların ise Altay dışında farklı takımlara bedelsiz verildiği görülmektedir. Bu iyi niyetten uzak yaklaşım, geleceğin parlak futbolcularına olduğu gibi, Büyük Altay’a da bir ihanet niteliğindedir" dendi.

altay-sk-logo.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.