Aydın Büyükşehir'den vatandaşlara aşure ikramı

Aydın Büyükşehir'den vatandaşlara aşure ikramı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Efeler, Söke ve Nazilli’de kurduğu stantlarda aşure ikram ederek dayanışma geleneğini sürdürdü.

Muharrem ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da geleneksel aşure ikramını sürdürdü. Efeler, Söke ve Nazilli’de kurulan stantlarda 6 bin 500 kişiye aşure dağıtıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muharrem ayının bolluk, bereket, dostluk ve huzur getirmesini temenni etti.

fotograf-12.jpeg

'AŞURE İKRAMI'

Efeler’de Aydın Büyükşehir Belediyesi önü, Söke’de Koca Cami önü ve Nazilli’de Altıntaş Mahallesi Uzun Çarşı girişinde 6 bin 500 kişiye aşure ikram edildi. Aşure ikramından memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, bu güzel geleneği sürdürdüğü için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

fotograf-1.jpeg

fotograf-7.jpeg

fotograf-8.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.