Aydın’da çevre katliamı

Aydın’da çevre katliamı

Aydın’ın Efeler mahallesinde faaliyet gösteren Efeler Biogaz fabrikası, dereye döktüğü atıklarla çevre katliamına neden oluyor.

Aydın’ın Efeler bölgesinde uzun süreden beri faaliyet gösteren Efeler Biogaz fabrikasının, fabrikanın arka tarafında bulunan dereye döşediği plastik boruyla, işletmeciler tarafından sıvı gübre olduğu belirtilen maddenin dereye döküldüğü belirtilirken, derede hiçbir canlının yaşayamaz olduğu gözlemlendi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine giden ekibimiz fabrikanın arkasındaki derede çevre katliamına neden olan boruyu ve döküntüleri tespit etti.

img-20240708-wa0043.jpg

Çevredeki vatandaşlar ve köylüler, “Zamanında bu derede kurbağa sesleri duyardık. Bu fabrika atıkları döktükten sonra derede hiçbir canlının yaşamadığını bizlerde farkına varıyoruz. Bu çevre katliamını görmeleri gereken yetkililer nerede? Buradan Aydın İl Tarım Müdürlüğü, Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve tüm yetkililerin bu katliamı bir an önce görmelerini umut ediyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.