Babamın Çiftliği'nde Ramazan Sofraları Şenlenecek
Eski İzmir-Çeşme yolu üzerinde geçtiğimiz yıl açılan turizmci Gürcan Bilek ve oğlu Gürhan’ın işletmesinin Babamın Çiftliği Restoran’da tamamen organik ürünlerden hazırlanmış menüler ile ramazan sofraları ziyafet şölenine dönüşecek.
Otelcilik sektöründe yıllarca işletmecilik yaptıktan sonra eski İzmir-Çeşme yolu üzerinde, hayallerindeki işletmeleri Babamın Çiftliği’ni hayata geçiren baba-oğul Bilekler, önümüzdeki hafta başlayacak olan ramazan ayı için özel menüler hazırladılar.10 dönümlük çiftlik arazisi üzerinde konumlanan restoranın köy atmosferi ortamında sunulan yiyeceklerinin tamamı organik ve bu çiftliğin kendi ürünü, bu da işletmeye ayrı bir anlam kazandırıyor. 11 ayın sultanı ramazan süresince, zeytinden hurmaya, pastırmadan birbirinden lezzetli çorbalara kadar zengin bir iftar sofrası sunulacak olan işletmede, ayrıca hafif zeytinyağlılar, odun fırınından minik sıcak pideler, mangaldan taze etler de sofralara ayrı bir zenginlik ve hoşluk katacak. Ramazan ayının değişmez tatlısı güllaç gibi, ayrı bir özenle hazırlanmış yiyecekler de misafirlere sunulacak. Babamın Çiftliği’nde, ilk defa bir ramazan ayı geçireceklerini ifade eden Gürcan Bilek ’’Gönlümüzde ayrı bir yeri olan ramazan ayı süresince oluşturduğumuz menülerin, ekonomik olmasının yanı sıra kültürümüze, geleneklerimize ve toplumumuzun damak zevkine hitap edecek şekilde olmasına özen gösteriyoruz. Özellikle, aile, arkadaş ve şirket grupları için, “Menünüzü siz belirleyin, biz yapalım” şeklinde başlattığımız bir uygulama ile şimdiden rezervasyonlar almaya başladık” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.