Bakan Göktaş ve Başkan Saygılı'dan Vali Elban'a ziyaret

Bakan Göktaş ve Başkan Saygılı'dan Vali Elban'a ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Valisi Süleyman Elban'a ziyarette bulundu.

MEDYA EGE - Çalışmalarını ve ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, önemli temaslarda bulunmak üzere İzmir'e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte İzmir Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Kent gündemine ilişkin konuların ele alındığı ziyarette, il genelinde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

gr9fsbawkaab6r2.jpg

Öte yandan Başkan Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a da iade-i ziyarette bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız ile AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya'nın da yer aldığı görüşmede, kentte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalara ve projelere yönelik fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Başkan Tugay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Saygılı ise kendisine gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

gr9fi9zwkaanwdh.jpg

gr9fi9rxaaawtxn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.