Bakanlık lüks oteldeki semineri iptal etti!

Bakanlık lüks oteldeki semineri iptal etti!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kamuda yapılan tasarruf tedbirleri kapsamında İç İşleri Bakanlığı, Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin Bodrum’da 5 yıldızlı lüks otelde yapılması planlan eğitim seminerini iptal etti.

MEDYA EGE - Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 yıldızlı Kefaluka Resort Otel’de, Ege Bölgesi’ndeki belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve belediye personelini kapsayacak şekilde eğitim semineri planladı. Plana göre, her belediyenin belediye başkanı, her partiden 3 meclis üyesi ve belediyelerde çalışan 3 personelin katılımıyla yapılması planlanan eğitim semineri, 23 Mayıs’ta başlayacak ve 26 Mayıs’ta sona erecekti.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği, üye belediyelere yazı gönderip, belediye başkanları, belediye yöneticileri ve siyasi partilerden, 5 yıldızlı lüks otelde yapılacak seminer için isim bildirmelerini istedi. Eğitim Semineri olarak planlanan programda belediyede görev yapan veya çalışanlara belediye kanunları başta olmak üzere birçok kanun, yönetmelik ve kararnameyle ilgili bilgilendirme yapılması düşünüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla geçtiğimiz hafta Ekonomiden Sorumlu Bakan Mehmet Şimşek, enflasyonla mücadelede kamu kurumlarından tasarruf paketini açıklamıştı. Buna göre kamuda harcamalar kısıtlanmış, yatırımlar kısıtlanmış, fazlalık teşkil eden bütün kamu giderlerinin de acilen durdurulması kararı verilmişti.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin Bodrum’da 5 yıldızlı lüks oteldeki eğitim semineri, İç İşleri Bakanlığı tarafından kamuda yapılması kararı verilen tasarruf tedbirleri kapsamında iptal edildi. İptal kararı, Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne ulaştı ve seminer iptal edildi.

kewifhcuiws.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.