Başarılı müdüre veda buluşması

Başarılı müdüre veda buluşması

Torbalı'daki 5 yıllık görev süresinin ardından Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Murat Muhittin Yener için veda buluşması düzenlendi.

MEDYA EGE - Torbalı'da 5 yıldır görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Murat Muhittin Yener'in Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanması sebebiyle veda buluşması düzenlendi. Programa katılan isimler arasında Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir de yer aldı. Başkan Demir, ilçede görev yaptığı süre boyunca başarılı çalışmalara imza atan Yener'e teşekkürde bulunmak adına plaket takdim etti. Program sonunda, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

gvsxyrvxmai6ar4.jpeg

Sosyal medya hesabı üzerinden buluşmaya ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Demir, "İlçemize yıllardır hizmet etmiş ve son olarak Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan İlçe Emniyet Müdürümüz Muhittin Murat Yener ile veda buluşması gerçekleştirdik. Yeni görevinde de başarılı olacağına inancımla; fedakar çalışmaları ve emekleri için hemşehrilerim adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Yener, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü olarak yeni görevine atanırken, Torbalı'daki boşalan göreve ise Serkan Çamlıbel getirilmişti.

gvsxyrtxuaaj-xg.jpeg

gvsxyrxwwaaf9wh.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.