Başkan Aslanoğlu: Kadınlar susmaz direniş büyür!

Başkan Aslanoğlu: Kadınlar susmaz direniş büyür!

Gaziemir'de 'Kırık Saçlar Özgürlüğe Yürüyor' hareketine katılan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "İzmir’in kadınları, cinayetlerin suçlusunu tanır ve karşısında dimdik durur. Kadınlar susmaz, direniş büyür" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kadın Kolları, İstanbul Sözleşmesi'nin tekrar yürürlüğe girmesini sağlamak ve şiddete maruz kalan, cinayete kurban giden, istismara uğrayan kadınlar ve çocuklar için 'Kırık Saçlar Özgürlüğe Yürüyor' adlı yürüyüşlerini sürdürüyor. İzmir’in tüm ilçelerinde gerçekleşecek olan yürüyüş hareketinin dördüncü adımı Gaziemir'de gerçekleşti.

Yürüyüşe katılarak sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin paylaşımda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İl Kadın Kollarımızın öncülüğünde düzenlenen 'Kırık Saçlar Özgürlüğe Yürüyor' eylemiyle kadınların sesini daha da gür çıkardık. Mevcut iktidar kadın haklarını zayıflatmaya çalışsa da biz susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz! İzmir’in kadınları, cinayetlerin suçlusunu tanır ve karşısında dimdik durur; biz erkekler de yol arkadaşları olarak yanlarındayız. Kadınlar susmaz, direniş büyür!"

gakriepxeai0d04.jpeg

gakriepw8aa2mdo.jpeg

gakriemw4aaqkmv.jpeg

gakriepxwaasniu.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.