
Başkan Balkan bu kaldırımların hali ne?
Urla’da İskele Meydanı’ndaki kaldırımların bozuk hali vatandaşların tepkisine neden oldu. İlçe halkı Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’a seslenerek, “Başkan Balkan bu kaldırımların hali ne?” diye sordu.
MEDYA EGE - Urla’nın en merkezi bölgelerinden biri olan İskele Meydanı, son dönemde bozuk kaldırımları ile dikkat çekiyor. Urla Belediyesi’ne ait olan Urit Restoran önünde yaşanan durum hem yayalar hemde sürücüler için büyük zorluklar yaratıyor.
Bölgede kaldırımların bazı yerlerinde taşlar yerinden çıktığı görülürken yayalar bozuk kaldırımlarda yürüyerek büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalıyor. Özellikle yaşlılar, engelli bireyler ve çocuklar için bozuk kaldırımlar ciddi bir risk oluşturuyor.
İskele Meydanı’ndaki kaldırım sorunun uzun süredir çözülmemesi, yerel halk arasında tepkilere yol açtı. Vatandaşlar, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’a, “Başkan Balkan bu kaldırımların hali ne? Hizmet anlayışınız bu mu?" diye sorarak yerel yönetimin bu soruna acil bir çözüm bulmasını beklediklerini ifade etti.
Vatandaşlar, "İskele Meydanı, Urla'nın yüzüdür. Buraya gelen turistler, ilk izlenimlerini bu alan üzerinden alıyorlar. Kaldırımlar o kadar kötü durumda ki, insanlar burada rahatça yürüyemiyor. Bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Urla’nın hizmetsizlikle baş başa kaldığına dikkat çeken vatandaşlar, “Urla halkı olarak artık yorulduk. Basit bir kaldırım sorununun bile çözülememesi içler acısı bir durum. İlçemizi bu şekilde görmek istemiyoruz” dedi.