Başkan Buca’da işkembeler koktu!

Başkan Buca’da işkembeler koktu!

Buca’da Kurban Bayramı nedeniyle kesilen kurbanlıkların işkembeleri boş arazilere bırakılırken, sıcak havanın etkisiyle kötü koku çevreyi kapladı. Vatandaşlar ise duruma, “Buca Belediyesi ekipleri nerde?” diyerek isyan etti.

MEDYA EGE – Buca’da Kurban Bayramı nedeniyle kesilen kurbanlıkların işkembelerinin çeşitli yerlere bırakılması vatandaşlar tarafından tepki topladı. Sıcak havanın etkisiyle şişen ve etrafa kötü koku yayan işkembeler sağlığı tehdit ederken, vatandaşlar Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve Buca Belediyesi ekiplerine seslenerek, “Neredesiniz?” diye sordu.

1-001.jpg

Kötü görüntü ve koku nedeniyle nefes alamadıklarını belirten vatandaşlar, “Her Kurban Bayramı’na aynı görüntü. Kurbanlıklar kesiliyor, işkembeleri atıl durumdaki yerlere atılıyor. Sıcak havanın etkisiyle de işkembeler şişiyor ve etrafa kötü koku yayıyor. İki gündür nefes alamıyoruz. Görüntü ve koku nedeniyle dışarı çıkamıyoruz. Belediye ekipleri denetimleri sıkılaştırmalı. Maalesef Buca Belediyesi ve Başkanı göstermelik bayram ziyaretleri dışında hiçbir şey yapmıyor. Buca ve Bucalılar bu görüntüleri hak etmiyor. Belediyenin işkembeleri buraya bırakan kişileri bularak ceza kesmesi lazım. Denetimlerini sıkılaştırması lazım. Ancak iki gündür Belediye ekiplerinden gelen giden yok. Her defasında bu görüntü ve kokuya maruz kalmaktan bıktık. Vatandaşlar olarak kalıcı bir çözüm üretilmesini istiyoruz” diyerek duruma isyan etti.

Ayrıca vatandaşlar, söz konusu işkembelerin atıl alanlara götürülürken, araçlardan yol düştüklerini de belirti.

2-001.jpg

3.jpg

4-001.jpg

5-001.jpg

6.jpg

7-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum