Başkan Çelik'ten öğrencilere: Hayallerinin peşinden koş!

Başkan Çelik'ten öğrencilere: Hayallerinin peşinden koş!

Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, YKS'ye girecek öğrencilere çağrıda bulunarak, "Kendine güven, azmini kaybetme, hayallerinin peşinden koş" dedi.

Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, 8 – 9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak tüm öğrencilere başarılar diledi. Bilimin, sağlığın ve sanatın kenti Bergama’nın, birçok medeniyetler boyunca dünyaca ünlü bilim insanları ve buluşları çıkardığını hatırlatan Prof. Dr. Tanju ÇELİK, Bergama genelinde eğitim kalitesini artırmak için çalışacağını belirtti.

tanju-celik-gencler.jpg

“KENDİNE GÜVEN, AZMİNİ KAYBETME, HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞ”

Çelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Bergamalı Öğrencilerimiz

Aylarca süren emeklerinin ve yoğun çalışmanın karşılığını alacağın YKS için son günlerdesin. Bu süreçte gösterdiğin azim ve kararlılık her şeyin önünde geliyor. Başarıya ulaşmanın en önemli adımı, kendine olan inancını asla kaybetmemendir. Bu sınavda bilgi düzeyinin ölçülmesi dışında stresini de iyi yönetmen gerekiyor. Yıllarını çocukların sağlığına vermiş bir profesör ve şu an belediye başkanınız olarak sizi çok iyi anlıyor, soğukkanlılığınızı korumanızı ve soruları sakin biçimde okuyup cevaplamanızı öneriyorum.

Bu süreçte Bergama Belediyesi olarak Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’miz ile sizlerin yanınızda olmaya çalıştık. Sizlerin gayretleri, okullarınız ve merkezimizde sizin için çalışan öğretmenler ve ailelerinizin destekleriyle başarılar kazanacağınıza inanıyorum.

Bu yolu cesaretle yürümenizi takdir ediyor, başarılar diliyorum. Kendinize her zaman güvenin, azminizi kaybetmeyin ve hayallerinizin peşinden koşun. Sizinle gurur duyuyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.