Başkan Ceritoğlu Sengel: Efes Selçuk'un gençleri en iyisine layıksınız!

Başkan Ceritoğlu Sengel: Efes Selçuk'un gençleri en iyisine layıksınız!

Efes Selçuk Belediyesi olarak eğitime tam destek verdiklerini vurgulayan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, "Efes Selçuk’un çocukları, gençleri siz her şeyin en iyisine layıksınız" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediyesi’nin eğitime yönelik sosyal belediyecilik uygulamaları, çocuklarla ve gençlerle buluşmaya devam ediyor. Hayata geçirdiği Kırtasiye Kartı ve ilk cep harçlığı projeleriyle eğitime katkı sağlayan Efes Selçuk Belediyesi, Yaz Okulu Kursları ile de çocukların ve gençlerin yeteneklerini keşfetmelerinin önünü açıyor.

Ayrıca belediye tarafından Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi'nde öğrencilere ders çalışma olanağı sağlanırken, merkezden uzakta ikamet eden öğrencilere ulaşım desteği veriliyor. Efes Tarlası Yaşam Köyü Toprak Okulu'nda düzenlenen eğitimlerle çocuklar, tohum ve toprakla buluşturuluyor. Spor kulüplerine ise malzeme desteği verilerek sporcuların antremanlara ve maçlara ulaşımı sağlanıyor.

gel-43kwwaaswhm.jpeg

Efes Selçuk Belediyesi olarak eğitime tam destek verdiklerini ve desteklerini sürdüreceklerini belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden hayata geçirdikleri projelere ilişkin bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Efes Selçuk’ta yaşayan çocuklarımızın, gençlerimizin beslenme çantalarından okul çantalarına, ulaşım giderlerinden büyüyüp de bu memleketten ayrılıp üniversite okumaya gittiklerindeki ilk cep harçlıklarına kadar kendimize dert edindiğimiz şeyler var.

Biz istiyoruz ki; okul çantaları, beslenme çantaları ne çocuklarımıza ne de anne babalara yük olsun. Bir gencimiz evinden ayrılıp okumaya gittiği ilk an cebinde desteğimizi hissetsin. Aynı zamanda çocuklarımız spor yapsın; bir enstrüman çalsın; toprağa, tohuma dokunsun istiyoruz.

Daha çok çok güzel şeyler yapsınlar, mutlu olsunlar, verimli olsunlar çocuklarımız, gençlerimiz, en kıymetlilerimiz… Efes Selçuk’un çocukları, gençleri siz her şeyin en iyisine layıksınız..."

gx-3uh4xuaan2uq.jpeg

gx-3uh6xyaajzay.jpeg

gx-3uh5wiaabl-j.jpeg

gx-3u8nwuaauwpx.jpeg

gx-3u8oxcaap2qv.jpeg

gx-3u8rxcaaf7uw.jpeg

gx-3v15xmaalajz.jpeg

gx-3v11x0aawfi3.jpeg

gx-3v13wsaaezrw.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.