Başkan Ceritoğlu Sengel: Sağlıklı gıdaya ulaşmak herkesin hakkı!

Başkan Ceritoğlu Sengel: Sağlıklı gıdaya ulaşmak herkesin hakkı!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 'Çocuklar için Gıda Dayanışması' projesinin devam ettiğini hatırlatarak, "Sağlıklı, temiz, iyi gıdaya ulaşmak herkesin hakkı" mesajını verdi.

MEDYA EGE - Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, Efes Selçuk'ta kent dayanışması ruhuyla hayata geçirilen 'Çocuklar için Gıda Dayanışması' projesi, çocuklara ve ailelere can suyu olmaya devam ediyor.

gaainzfwgaaqseh.jpeg

Derinleşen gıda krizi ve artan yoksulluk sebebiyle yetersiz beslenme ile karşı karşıya kalan çocuklar için gıda güvenliği ve gıda güvencesini sağlamak amacıyla hizmete alınan proje, yeni eğitim öğretim yılında da devam ederken, Başkan Ceritoğlu Sengel, 16 Ekim Dünya Gıda Günü'nde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, sağlıklı, temiz ve iyi gıdaya ulaşmanın herkesin hakkı olduğunu belirtti.

Başkan Ceritoğlu Sengel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sağlıklı, temiz, iyi gıdaya ulaşmak herkesin hakkı. Efes Selçuk’ta hem tarımsal kalkınma hamlesiyle sağlıklı gıdanın topraktan başlayan yolculuğuna tanıklık ediyoruz hem de Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması ile çocukların beslenme çantalarına, hamile kadınların beslenmesine destek oluyoruz. Herkesin sağlıklı, temiz, iyi gıdaya ulaşması için çalışmalarımıza devam ediyoruz."

filiz-baskan-sosyal-medyadan-canli-yayinla-17382429-amp.webp

gaainznwyaa7-pd.jpeg

gaainznxyaa5mtm.jpeg

gaainzexuaa9tx4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.