Başkan Çiçek: Birlik ve beraberlikle güzel işler başaracağız

Başkan Çiçek: Birlik ve beraberlikle güzel işler başaracağız

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, esnaflarla ve belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Çiçek, “Menderes'te birlik ve beraberlikle güzel işler başaracağız” dedi.

MEDYA EGE – Menderes Belediye Başkanı İlkay çiçek, güne Gümüldür ve Özdere’de belediye çalışanları ziyaretle başladı. Çalışanlarla bayramlaşan Çiçek, Menderes’in gelişimi için birlikte çalışacaklarını belirterek, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Çiçek, paylaşımında “Mesaimize Gümüldür ve Özdere'de bulunan çalışma arkadaşlarımızla başladık, kendileriyle bayramlaştık. Menderes'te birlik ve beraberlikle güzel işler başaracağız” notunu düştü.

1-001.jpeg

2-001.jpeg

Başkan Çiçek, ardından Özdere Sanayi Esnafıyla bir araya geldi. Özdere Sanayi esnafının yıllardır çözülemeyen ruhsat sorununu çözüme kavuşturduklarını belirten Çiçek, ruhsatlarını sahiplerine dağıttı. O anlara ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Çiçek, “Bayram öncesi Özdere sanayi esnafımızın yüzünü güldüren hamleyi yaptık.Özdere sanayi esnafımızın yıllardır çözülemeyen ruhsat sorununu çözüp sahiplerine dağıttık. Esnafımıza hayırlı olsun. Söz verdiğimiz gibi, her vatandaşımızın derdi ile dertlenecek, sorun değil çözüm üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

3-001.jpeg

4-001.jpeg

Çiçek’in son durağı ise sahiller oldu. Mavi bayrak sertifikası alan sahillerde göndere mavi bayrak çeken Çiçek, “Mavi bayrağımızı göndere çektik! Sahil bölgemize verdiğimiz değerin karşılığını dünyada önemli bir yeri olan mavi bayrak sertifikası ile aldık. Bu sene tam 11 mavi bayrağımız dalgalanacak” dedi.

6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.