Başkan Çiçek: Çocuklarımız eğlenerek öğrenecek!

Başkan Çiçek: Çocuklarımız eğlenerek öğrenecek!

Menderes Belediyesi’nin yoğun ilgi gören halk dansları ve spor kursları hakkında konuşan Başkan İlkay Çiçek, “Futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, boks, atletizm ve halk dansları kurslarımızda çocuklarımız eğlenerek öğrenecek” ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi’nin çocuklara yönelik gerçekleştirdiği kurslar yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve farklı branşların yer aldığı spor kursları ile halk dansları kurslarına kayıtlarda yüzlerce talep alındı. Kayıtlar yıl boyunca yapılabilecek.

grn2hg2xeaasa-i.jpg

YIL BOYU SÜRECEK

8 Temmuz’da başlayacak olan kurslar bir yıl boyunca devam edecek. Futbol için 2012-2017, basketbol ve voleybol için 2010-2016, jimnastik için 2015-2019, atletizm için 2010-2018, halk dansları için ise 2011-2017 arasında doğan çocukların, boks kursları için ise 2010-2018 arasında doğan kız çocuklarının katılabildiği eğitimler belediye tesislerinde gerçekleşecek.

grn2hrgbmaq3lwa.jpg

‘’ÇOCUKLARIMIZ MUTLU, BİZ MUTLU’’

Kurslara gösterilen yoğun ilgi için teşekkür eden Belediye Başkanı İlkay Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, boks, atletizm ve halk dansları kurslarında çocukların eğlenerek öğreneceklerini belirterek “Onlar mutlu biz mutlu! 8 Temmuz’da başlayacak olan kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” ifadeleriyle tüm çocuklara davette bulundu.

gnzdt-iwiaev4ej.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.