Başkan Çiçek: Doğaya değer veriyoruz!

Başkan Çiçek: Doğaya değer veriyoruz!

Menderes Belediyesi düzenlenen tören ile mavi bayrak sertifikası aldı. Sahillere mavi bayraklar çekildi.

Menderes Belediyesi, düzenlenen tören ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’ndan (TÜRÇEV) mavi bayrak sertifikası aldı. Törende TÜRÇEV yetkilileri ile Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek sahillere mavi bayraklar çekti.

7.jpg

11 ADET BAYRAK VERİLDİ

Gerekli kriterleri yerine getiren Menderes Belediyesi, 43 kilometrelik sahil bölgesinde kurallara uyulan tam 11 mevkide mavi bayrağa layık görüldü. TÜRÇEV İzmir ve Kuzey Ege İlleri Koordinatör Yardımcısı Yetkin Karabinali tarafından Menderes Belediyesi’ne teşekkür edildi. Uluslar arası bir çevre ödülü olan mavi bayrak; temizlik, yeterli donanım ve güvenlik gibi gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj ve marinalara veriliyor.

4.jpg

DOĞAYA DEĞER VERİYORUZ

Mavi bayrak töreninde konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek; “Sahil bölgemize verdiğimiz değerin karşılığını dünyada önemli bir yeri olan mavi bayrak sertifikası ile aldık. Bu sene tam 11 mavi bayrağımız 43 kilometrelik sahil şeridimizde dalgalanacak. Çevreye ve doğaya olan sorumluluğumuzla hareket ederek sahil bolgemize hakettiği hizmeti vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.