Başkan Çiçek: İlçemize yeni sosyal alanlar kazandıracağız

Başkan Çiçek: İlçemize yeni sosyal alanlar kazandıracağız

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Gazipaşa Mahallesi’ndeki kafe çalışmalarını yakından inceledi. Başkan Çiçek, “İlçemize yeni sosyal alanlar kazandıracağız” dedi.

MEDYA EGE – Sosyal belediyeciliğe önem veren ve ilçe halkına vakit geçirebileceği sosyal alanlar kazandıran Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, belediyenin iştiraki olan Cumaovası A.Ş bünyesinde ki kafeleri artırmaya devam ediyor.

Gazipaşa Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen kafe çalışmalarını yakından inceleyen Başkan Çiçek, ilçe halkına ve tüm vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

1-003.jpeg

Vatandaşın ekonomik ve rahat bir şekilde sosyalleşebileceği alanları artırmayı hedeflediğini söyleyen Başkan Çiçek, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Belediyemizin iştiraki olan Cumaovası A.Ş bünyesinde ki kafelerimizi arttırıyoruz. Gazipaşa Mahallemize kazandıracağımız kafemizle ilgili alanda incelemelerimizi tamamladık. Menderes'imize yeni sosyal alanlar kazandırmaya, hemşehrilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

2-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum