Başkan Çiçek: İlçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz!

Başkan Çiçek: İlçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz!

Menderes Belediyesi, yağmur suyu hattı ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan İlkay Çiçek, "İlçemizi altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla hak ettiği noktaya getirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZSU'ya bağlı ekiplerin iş birliği ile gerçekleştirilen çalışmalar, Menderes'te fark yaratmaya devam ediyor.

Bu kapsamda vatandaşların daha huzurlu ve konforlu bir ilçede yaşaması için hummalı bir şekilde çalışan ekipler, Gümüldür'de yağmur suyu hattı ve asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

griomhfwsaajaj1.jpg

Çalışmaları yerinde inceleyerek eksikleri tespit etmeye devam eden Belediye Başkanı İlkay Çiçek, sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin paylaşımda bulundu. Destekleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Çiçek, açıklamasına "İlçemizi altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla hak ettiği noktaya getirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" notunu düştü.

griomngwgaa8cas.jpg

griom4lxsaaiorc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.