Başkan Çiçek: Kentimiz için durmadan çalışıyoruz

Başkan Çiçek: Kentimiz için durmadan çalışıyoruz

Menderes'i hak ettiği noktaya taşımak amacı doğrultusunda hizmetlerini sürdüren Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçedeki altyapı ve üst yapı çalışmalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunarak, “Kentimiz için durmadan çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE - Vatandaşların daha estetik, güvenli ve konforlu bir ilçede yaşayabilmeleri için çalışmalarını ara vermeden sürdüren Menderes Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda, ilçe genelinde vatandaşların sorununu çözmek için canla başla çalışan Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Karakuyu Mahallesi’ndeki çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Çiçek, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Karakuyu Mahallesi’nde yağmur suyu kanal döşeme çalışmaları gerçekleştirdiğini duyurdu. İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyleyen Çiçek, tüm mahallelerde eşit hizmet anlayışıyla çalışacaklarını belirtti.

Çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Çiçek, şu ifadelere yer verdi:

“Fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından Karakuyu Mahallemizde yağmur suyu kanal döşeme çalışmalarımızı tamamladık. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürecek, 44 mahallemize eşit hizmet anlayışımızla hizmetlerimize devam edeceğiz.”

gaernu8woaexvxy.jpg

gaernwtwcaanjih.jpg

gaernfvw4aan3xb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.