Başkan Çiçek: Kulübümüzü ilçemizin gözbebeği yapacağız

Başkan Çiçek: Kulübümüzü ilçemizin gözbebeği yapacağız

1957 Menderes Spor Kulübü belediye bünyesinde kurularak faaliyetlerine başladı. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, "Kulübümüzü ilçemizin gözbebeği yapacağız" dedi.

Menderes Belediyesi’nin yeni takımı 1957 Menderes Spor Kulübü faaliyetlerine başladı. Kulüp başkanı seçilen Aydın Şengül ve yönetimi ilk ziyaretlerini de Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’e gerçekleştirdi. Ziyarette yeni dönemle ilgili hedefler masaya yatırıldı.

4 BRANŞ

1957 Menderes Spor Kulübü futbol, voleybol, basketbol ve boks branşlarında faaliyet gösterecek. Menderes’te sporun gelişimi için çalışmalar yürütecek kulüp profesyonel sporcuların yetiştirilmesini hedefliyor.

whatsapp-image-2024-07-01-at-08-47-57-2.jpeg

SPORLA GELİŞEN MENDERES

Yeni kulübün ilçeye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Menderes’imizde yarınlarımız olan gençlerimizin başarısı için sorumluluklarımızın farkındayız. Bu kapsamda da spor alanında önemli bir adım atarak kulübümüzü kurarak hızlıca faaliyete geçirdik. Menderes’imizin gençleriyle büyük başarılara imza atacağız. Kulüp yönetimimize de görevlerinde başarılar diliyorum. Kulübümüzü ilçemizin gözbebeği yapmaya kararlıyız. 1957 Menderes Spor Kulübü Menderes’imize hayırlı, uğurlu olsun’’ dedi.

whatsapp-image-2024-07-01-at-08-47-57-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.