
Başkan Çiçek: Menderes'imiz için çalışıyoruz
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ziyaretçilerini makamında ağırladı. Başkan Çiçek, "Menderes'imiz için çalışıyoruz" dedi.
MEDYA EGE - Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Sema Çuhadaroğlu, İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Kemal Sırtı ve Avukat Hayrullah Çuhadaroğlu'nu belediyede ağırladı. Ziyaret sırasında, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunarak karşılıklı görüş ve önerilerde bulundular.
Başkan Çiçek, ziyaretçilere teşekkür ederek, "Değerli misafirlerimizle yaptığımız bu görüşmelerin, ilçemize ve esnaflarımıza fayda sağlayacak önemli adımlar atılmasına vesile olacağına inanıyorum. Kendilerine ziyaretleri ve katkıları için teşekkür ederim" dedi.
Görüşmelerin ardından, Başkan Çiçek, iş birliği mesajında bulunarak, "Menderes'imiz için çalışıyoruz" dedi.