Başkan Çiçek: Menderes’imizi güzelleştirmeye devam edeceğiz

Başkan Çiçek: Menderes’imizi güzelleştirmeye devam edeceğiz

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, altyapı ve yol çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Menderes’imizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Menderes için çalışmaya devam ettiklerini kaydederek, Mithatpaşa Caddesi’ndeki yol ve altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Mithatpaşa Caddesi’nde 700 metrelik kilit parke yapımının tamamlandığını belirten Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İşimiz gücümüz Menderes! Mithatpaşa Mahallemizin 519 ve 541'inci sokaklarını kilit parke ile kapladık. Toplam 700 metrekare kilit parke yapımını tamamladık. Menderes'imizde bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

c-4.jpeg

c-5.jpeg

Başkan Çiçek, ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes Kadın Kolları’nı makamında ağırlayarak, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Çiçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yerel seçimlerdeki başarının mimarları arasında yer alan ilçe kadın kollarımızı belediyemizde ağırladık. İlçe kadın kolları başkanımız Devrim Arslan ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Kadınlarımızla birlikte Menderes'imizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.”

c-1.jpeg

c-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.