Başkan Çiçek: Menderes’te birlik içinde çalışacağız

Başkan Çiçek: Menderes’te birlik içinde çalışacağız

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel’i makamında ağırladı. Başkan Çiçek, “Menderes’te birlik içinde çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Çiçek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel’i makamında ağırladı. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çiçek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Başkan Çiçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Partimizin Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcümüz, İzmir Milletvekilimiz Deniz Yücel'e nazik ziyareti için teşekkür ederim. Kendisinin de desteğiyle sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini Menderes'imizde sunmak adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız.”

3-002.jpg

4-003.jpg

Çiçek, ardından Cumaovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ziyaretini kabul ederek, “Cumaovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlikle Menderes'imiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1-004.jpg

2-005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.