Başkan Çiçek: Siz isteyeceksiniz biz yapacağız işimiz bu!

Başkan Çiçek: Siz isteyeceksiniz biz yapacağız işimiz bu!

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, vatandaşların sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Başkan Çiçek, “Siz isteyeceksiniz biz yapacağız işimiz bu” dedi.

MEDYA EGE – Menderes’in gelişimi için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, geçtiğimiz günlerde Halk Buluşması kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmişti. Başkan çiçek, buluşma sırasında vatandaşların taleplerin not almış ve en kısa sürede çözüme kavuşturacağının sözünü vermişti.

Vatandaşların talepleri için gece gündüz demeden çalışmaya devam eden Başkan Çiçek, not alınan taleplerin yerine getirildiğini belirtti. Çiçek, müjdeyi vatandaşları birebir arayarak verdi.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çiçek, modern ve refah bir Menderes için iş birliği içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Sizlerden gelen sorun, talep ve istekleri ekip arkadaşlarımıza çalışarak çözüme kavuşturduk. Sizler için hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. İşimiz bu.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.