Başkan Çiçek: Sporcunun ve sporun her zaman yanındayız

Başkan Çiçek: Sporcunun ve sporun her zaman yanındayız

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Özdere Spor Kulübü’nü makamında ağırladı. Başkan Çiçek, “Sporcunun ve sporun her zaman yanındayız” dedi.

MEDYA EGE – Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Özdere Spor Kulübü Başkanı Tahir Gergin, Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik ekibini makamında ağırladı. Başkan Çiçek, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinde paylaşımda bulunarak, “Özdere Spor Kulübü Başkanı Tahir Gergin, Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız” notunu düştü.

1-005.jpeg

Ardından Gümöz Kadın Kooperatifi’ni de ziyaret eden Çiçek, “Gümöz Kadın Kooperatifimizi ziyaret edip ürünlerle ilgili bilgi aldık. Bereketli topraklarımızın ürünlerini geniş kitlelere yaymaya ve başta kadın kooperatiflerimiz olmak üzere tüm kooperatiflerimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

333.jpeg

333-3.jpeg

Çiçek, ayrıca sabah saatlerinde Gümüldür esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Çiçek, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak “Bugün mesaimize Gümüldür'de esnaflarımızla başladık. Hem kahvaltımızı ettik hem de çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Tüm esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar dilerim” ifadelerini kullandı.

2-005.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.