Başkan Çiçek'ten sıcaklık uyarısı!

Başkan Çiçek'ten sıcaklık uyarısı!

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, aşırı sıcaklara karşı vatandaşları uyardı.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, son zamanlarda artan sıcaklıklara karşı uyarılarda bulundu.

baskan-fotograf-scaled.jpg

Başkan Çiçek, vatandaşlara sıcak havalarda dışarı çıkarken dikkatli olmaları yönünde ikazda bulunurken, sıcak havalarda can dostlar için de ‘bir kap mama ve su’ çağrısı yaptı. Artış gösteren orman yangınlarına karşı da uyaran Başkan Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Menderes’li hemşehrilerim;

Bu yaz yaşanmakta olan aşırı sıcaklara karşı lütfen dikkatli olalım. Resmi veriler önümüzdeki günlerde havaların daha da ısınacağını belirtmektedir. Bunu göz önünde bulundurup sağlığımız için gerekmedikçe dışarı çıkmayalım, çıktığımız takdirde ise serin ve gölgeli yerlerde zaman geçirelim, bol su tüketelim.

Bu yaşamı ortak paylaştığımız can dostlarımız için de evlerinizin ve iş yerlerinizin önüne bir kap mama ve bir kap su koymayı da unutmayalım.

Kalbimizi yakan orman yangınlarının tekrar yaşanmaması için de lütfen dikkatli olalım. Güzel ormanlarımıza herhangi bir çöpümüzü, izmaritimizi atmayalım, anız yakmayalım. Aşırı sıcaklarda yanma riskini artırmayalım. Sağlıklı ve keyifli günler dilerim.“

gtebotnxaaamwo.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.