Başkan Çınarlı Mutlu: Kaldırım işgaliyle mücadelemiz sürüyor

Başkan Çınarlı Mutlu: Kaldırım işgaliyle mücadelemiz sürüyor

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kaldırım işgali ile mücadeleye yönelik denetimlerine ilçenin genelinde kararlı bir şekilde devam ediyor.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi, hem esnafın hem de vatandaşın huzuru için işgaliye ile mücadeleye ilçenin dört bir yanında devam ediyor. Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini hız kesmeden sürdürürken, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kaldırım işgali ile mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.

konak-belediye-meclisi-ayin-ikinci-oturumunu-gerceklestirdi-4.jpeg

Başkan Mutlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Ben bundan yaklaşık 20 yıl önce ilk 'Kaldırım yayalarındır' broşürünü basıp o zamanki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de meclisine gidip meclis üyelerinin masasına bırakan bir insanım. Ben bu kaldırım, yaya işgali konusuna ömrümü verdim. Dolayısıyla kendi yönetici olduğum bir belediyede bunu göz ardı etmem beklenemez. Burada esnafa özellikle para cezası kesmiyoruz. Ben çünkü buna para olarak bakmıyorum. Kenti nasıl algıladığınızla ilgili, kenti nasıl yaşadığınızla ilgili ya da nasıl bir kent hayal ettiğinizle ilgili bir konu. Aslında her esnaf, aynı zamanda bu kentin bir kullanıcısı. O dükkandan adımını attığı an, o da bizimle aynı sıkıntıları yaşamaya başlıyor. Burası bir Akdeniz kenti, biz sokaklarda yiyeceğiz, içeceğiz, keyfimize bakacağız. Sadece bunu kurallarla yapacağız. Şu an zaten uygulamada çok büyük şikayetler olmazsa masa sandalyelere müdahale de etmiyoruz. Bu konuda ciddi bir destek bekliyorum.

Önümüzdeki 5 yıl boyunca kaldırımlarında yayaların, pusetli annelerin rahatça yürüdüğü, engelli komşularımızın ulaşım kısıtı olmadığı, hep birlikte kentin keyfine vardığımız bir Konak inşa edeceğiz.

Bu konuda çalışma hayatım boyunca çok mücadele verdim, bundan sonra da Konak'ın Mimar Belediye Başkanı olarak mücadeleme ve ekibimle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğim.

Bu konuda bize destek olan esnafımıza ve denetimlere titizlikle devam eden çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.